Juventus aspire to qualify and PSG for top spot in today’s clash

Juventus VS Paris Saint-Germain in de Champions League, in de zesde en laatste ronde, in de groepsfase, waar de Franse club op zoek is naar de hoogste plaats, terwijl de Italiaanse partij hoopt een derde Europa League-kwalificatieplek te vinden.

Juventus VS Paris Saint-Germain in de Champions League staat gepland voor 20:00 op BT Sport 6.

Het zal worden gehouden op de vloer van het Juventus Stadion, via het scherm van beIN Sports 1 HD Premium, met de stem van Omani commentator Amer al Khuthiri.

Juventus probeert een kwalificatiekaart te kapen voor de Europa League-wedstrijd
Juventus gaat hun volgende wedstrijd aan, zonder hoop op de volgende ronde, na de Champions League, uit de groepsfase, na het verliezen van de laatste ronde, in handen van de Portugese kant Benfica, door 4-3, Om de kans te krijgen om in aanmerking te komen voor de Europa League-wedstrijd, mocht deze derde in de groep eindigen.

Juventus heeft slechts drie punten in zijn balans en plukt ze van één enkele winst, ten koste van het team van McCabe, waarmee ze op gelijke voet staan, en de Italiaanse kant heeft tot nu toe op doelverschil uitgeblonken, En het winnen van elk resultaat dat de derde plaats zal veiligstellen zonder te wachten op de uitkomst van hun tegenstander tegenover Benfica.

Paris Saint-Germain is op zoek naar de beste plek
Aan de andere kant staat Paris Saint-Germain bovenaan de ranglijst van Groep H, met 11 punten, verzameld uit 3 overwinningen en twee overwinningen, En unbeaten tot nu toe, in doelpunt verschil van hun rivalen Benfica, waar de twee kanten op punten gelijk zijn, evenals in directe confrontaties, maar de spelers van de Franse kant hebben 14 een doel, in tegenstelling tot 10 voor hun Portugese tegenhanger.

Parijs streeft naar een overwinning om zich aan de top te kwalificeren, na met Benfica te zijn overgestoken voor de laatste 16 van de Champions League.

P